Denne bryllupskaken gledet jeg meg veldig til å lage, da den har detaljer som er litt utenom det vanlige.
Brudeparet hadde klare ønsker på hva dem ville ha, i tillegg til at jeg kom med forslag som falt i smak.
Her er resultatet:
3 etasjer, på stativ.
Kakene består av følgende:
1. etg - sjokoladekake med sjokoladefugde, bringebærmousse og hvit sjokolademousse.
2. etg - vaniljekake med bringebærmousse og mangopurè.
3. etg - nøttekake med sjokoladefugde og to lag med lys sjokoladekrem med daimkuler.
Kakene er trukket med marshmellowsfondant, og all pynt osv er i sukkerpasta/blomsterpasta.
Draperingen er inspirert av overdelen på brudekjolen.
Navnene/navnelogoen er skrevet på samme måte som på invitasjonene osv.
Brudebuketten består av roser i rødt, rosa og hvitt, i tillegg til eføy.
Så da ble det slik på kakene også :)
Kaketoppen er nok det som skiller seg mest ut på kaken.
Brudeparet falt pladask for en lignende kaketopp de hadde sett på internett, og ville ha noe lignende.
Synes selv at de ble kjempeskjønne :)
Gratulerer så mye med den store dagen til brudeparet!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tilbakemeldinger blir jeg glad for vettu!