Denne kaken ble lagd med utgangspunkt i et annet design jeg har lagd, med blonder og roseelv.
Men her er brudeparets spesiallagde monogram/etikett med på kaken, i tillegg til at rosene er i en flott rosa/magenta farge.
Men her er brudeparets spesiallagde monogram/etikett med på kaken, i tillegg til at rosene er i en flott rosa/magenta farge.
Blonder og roser slår aldri feil på en bryllupskake!
Innholdet i kaken var:
1. etg. - glutenfri sukkerbrød med makronbunn, fylt med rørte jordbær, jordbærmousse, vaniljekrem og valnøttbiter.
2. etg. - sjokoladekake med sjokolademousse, daimstrøssel og vaniljekrem.
2. etg. - sjokoladekake med sjokolademousse, daimstrøssel og vaniljekrem.
3. etg. - vaniljekake med sjokoladekrem, sjokolademousse og karamell.
Gratulerer så mye til de nygifte!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tilbakemeldinger blir jeg glad for vettu!