Om la torta

fredag 17. oktober 2014

Klassisk bryllupskake - roser og peoner


Et klassisk design med blomsterelv av hvite og lavendel/lilla roser og peoner, putemønster og håndlaget monogram .



Peoner er virkelig en av mine favorittblomster, både hjemme i stuen og håndlagde på kaker!


Innholdet i kaken var:

1. etg. - kakedummie.

2. etg. - sjokoladekake med makronbunn, sjokoladefugde, sjokolademousse og karamell med hasselnøttbiter.

3. etg. - vaniljekake med sjokoladefugde, bringebærmousse og hvit sjokolademousse.

4. etg. - sjokoladekake med sjokoladekrem, hvit sjokoladekrem og ferske bringebær.

Trekk og pynt i sukkerpasta.


Takk for at jeg fikk lage kaken til den store dagen deres!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tilbakemeldinger blir jeg glad for vettu!