tirsdag 7. januar 2014

Unik bryllupskake - lilla, grønn og kongler


Innimellom dukker det opp bestillinger som skiller seg veldig ut, og dette var en av dem!
Brudeparet ønsket seg en kake på tre firkantede etasjer, med gullbånd, sløyfetopp og konglepynt.
Fargene på selve kakene ønsket dem skulle matche lokalet (Hanseatiske Hotell) - som var dyp lilla og grønn.
Fantastisk!

Slik ble resultatet:


Perfekt til et bryllup i desember!


Innholdet i kaken var:

1.- og 3. etg. - sjokoladekake med sjokoladefugde, lys sjokoladekrem, rørte bringebær og hvit sjokolademousse.

2. etg. - vaniljekake med bringebærmousse og mangopurè. Nam!


Konglene var litt av en utfordring, men ble selv ganske fornøyd med resultatet :)


Tusen takk for at jeg fikk æren av å lage bryllupskaken deres!

1 kommentar:

  1. Kaken smakte for øvrig også helt nydelig!
    - hilsen bryllupsgjest

    SvarSlett

Tilbakemeldinger blir jeg glad for vettu!