søndag 13. januar 2013

Dåpskake med nusselig dyreselskap på toppen

Dette var virkelig et moro oppdrag! Med mye gøy modellering.

Moren til dåpsbarnet likte godt dette designet, men ville gjerne ha noen forandringer. Blant annet at to av elefantene ble byttet ut med en sjiraff og tiger, og at navnet ikke skulle være i bokstavklosser.

Dette ble resultatet:Fargetemaet var hvit, lyseblå og grå. Så da lagde jeg dyrene i disse fargene. Synes helheten på kaken ble søtere da, og veldig passende til en barnedåp :)
Det skulle også være sølvdetaljer i dåpspynten, så da lagde jeg navn og dato i sølv, i tillegg til håndtaket på ranglen og sløyfen til tigeren.
Dette er en marsipankake, og innholdet er sukkerbrød med et lag makronbunn, rørte bringebær, bringebærmousse og vaniljkrem.

Trekket på kaken er marsipan, mens all pynt er sukkerpasta.En søt liten elefant.I midten sitter en nusselig sjiraff med smokk i munnen.Og til slutt har vi en blid liten tiger med sølvsløyfe :)


Gratulerer så mye med dåpsdagen til foreldre og barn :)


2 kommentarer:

 1. Tusen, tusen takk for den nydelige kaken! Den var utrolig god og så helt fantastisk ut! Det var en imponert gjeng som var i dåp på søndag :) Jeg har allerede sørget for et par kunder i fremtiden ;)
  Hilsen mammaen til Ulrik

  SvarSlett
  Svar
  1. Og tusen takk for en kjempekoselig tilbakemelding! :D
   Veldig stas at kaken falt i smak, på alle måter :)

   Håper dåpsdagen ble fantastisk :)

   Slett

Tilbakemeldinger blir jeg glad for vettu!